Žerjavčki Trzin

Društvo upokojencev Žerjavčki Trzin

Balinišče je pripravljeno

Komentiraj

Dva marljiva člana Društva upokojencev Žerjavčki sta že 22.04.2015 popravila in pripravila balinišče v športnem parku za balinanje. Najprej je zelo kooperativen delavec Občine Igor KRALJ prinesel barvo, da so pobarvani leseni deli, na katere je pritrjena varovalna guma. Le ta je nato ponovno pritrjena na steno balinišča. V tem času pa je Igor obrusil zelo grde napise – »grafite« na stenah lesene ute ob balinišču in jo prebarval. Pripeljal je tudi mivko tako, da je balinišče res dobro pripravljeno.
Škoda je samo, da brezvestni lastniki psov svoje ljubljenčke vodijo v športni park, kamor ne sodijo, tam kakajo in lulajo in nekaj kakcev je bilo tudi na balinišču lepo prekritih s peskom. Ko smo kupčke želeli poravnati pa so se izpod njih zvalili kakci. Verjetno ti brezvestni lastniki psičkov niti ne vedo, da je ta prostor balinišče in ne peskovnik za kužke.
Najbolj vneti so že balinali in seveda pili zelo dobro kavico, ki je skuhana na kraju samem. Dogovorili so se, da bodo prisotni ob lepem vremenu ob ponedeljkih, sredah in petkih od 8.00 ure dalje. Po dogovoru med seboj pa lahko tudi zvečer in ostale dni. Torej, kdor želi balinati, popiti kavico in poklepetati lahko pride ob napovedanih dneh.

Pa veliko lepih dni.

This slideshow requires JavaScript.

Napiši komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.