Žerjavčki Trzin

Društvo upokojencev Žerjavčki Trzin

ŽERJAVČKI POTRDILI PLAN DELA ZA LETO 2018

Komentiraj

Pripadnost svojemu društvu upokojencev smo člani  tudi letos izkazali s številčno udeležbo na zboru članov 16. februarja 2018. Po prijaznem sprejemu smo se posedli ob že, po tradiciji,  okrašene mize z vrtnicami, in takoj je stekel pogovor z desnimi in levimi sosedi. Bilo je kot v čebelnjaku, kajti sto in več udeležencev je s svojo prisotnostjo napolnilo prostor s pozitivno energijo in dobro voljo. Še osebno pa so za slavnostno vzdušje poskrbeli gostje iz sosednjih društev, letos nas je obiskalo, kar dvanajst,  sedaj že naših prijateljev.

Za prijeten uvod je zapel naš pevski zbor in ušesa sta nam pobožali naši recitatorki, nato pa smo pričeli z ustaljenim dnevnim redom, poslušali smo poročila o delu v preteklem letu in planu za letošnje leto.

Slavnostni zaključek zbora pa je bila podelitev Priznanj, podeljevala sta jih Podpredsednik Pokrajinske zveze Gorenjske Janez Šutar in naš predsednik Zoran Rink.  Strelska družina je prejela Priznanje  za dobro sodelovanje in njihov prispevek pri odlični izpeljavi že dveh strelskih tekem za Pokrajinsko zvezo društev upokojencev Gorenjske in nazadnje še za Zvezo društev upokojencev Slovenije. Za dolgoletno, požrtvovalno in uspešno delo v Društvu upokojencev Žerjavčki pa so Priznanje prejeli Franc Banko, Vinko Komatar in Ivan Mušič.

Po dobri pogostitvi in kozarčku rujnega pa smo se še zavrteli in tudi letošnje srečanje je kar prehitro minilo.

Dunja Špendal

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Napiši komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s