Žerjavčki Trzin

Društvo upokojencev Žerjavčki Trzin

PIKNIK ŽERJAVČKOV

Komentiraj

Društvo upokojencev Žerjavčki so pripravili za svoje člane PIKNIK in kje drugje kot v prekrasni, s soncem obsijani Dolgi dolini.

Vremenska napoved je bila že v začetku tedna zelo ugodna in verjetno je to botrovalo tudi številni udeležbi preko 60 članov. Marljiva ekipa za pripravo dogodka: kuharja; Srečko in Franc, priprava v kuhinji in postrežba; Majda, Marija, Alenka in Marjeta, srečelov; Cvetka, Olga in Marinka so bili tako dobro uigrani, da je vse teklo brezhibno »kot namazana švicarska ura«. Poskrbljeno je bilo tudi za veselje in razvedrilo, vreme samo pa je bilo tako lepo, da se nikomur ni mudilo iz prelepega okolja iz sence dreves. Dobitki so bili dokaj bogati, katere so  darovala nekatera trgovska podjetja, podjetniki in posamezniki, katerim se prav lepo zahvaljujemo.  Srečke so kmalu pošle in dobitki so bili tudi predmet pogovora, medsebojnih menjav in šaljivih pripomb.

Res je bilo veliko pozitivne energije, smeha in dobre volje, preko celega dneva. Petje je bilo dokaj ubrano in pesem se je razlegala dolgo v večer. Ko je sonce zahajalo so se najvztrajnejši preselili izpod dreves pred kočo, kjer je bilo še prijetno toplo in tam so nadaljevali z veselim druženjem.

Veliko jih je  bilo, ki so naglas hvalili celotno ekipo, ki se je resnično potrudila, da je bil dan na pikniku lep za vse udeležence.

Zoran RINK

Foto: Došan Kralj in Marjeta RINK

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Napiši komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s