Žerjavčki Trzin

Društvo upokojencev Žerjavčki Trzin

STRELSKO TEKMOVANJE POKRAJINSKE ZVEZE DRUŠTEV UPOKOJENCEV

Komentiraj

V soboto, 6. maja, je bilo na strelišču Strelskega društva Trzin, ki je v Osnovni šoli Trzin, že drugo leto zapored, organizirano tekmovanje v streljanju z zračno puško za Pokrajinsko zvezo Društev upokojencev Gorenjske. Za organizacijo je poskrbelo Društva upokojencev Žerjavčki Trzin v sodelovanju s Strelskim društvom Trzin, ki je poskrbelo za izvedbo.

Da je organizacija tega tekmovanja zaupana prav našim upokojencem je že pretekla zasluga v dobri organizaciji v lanskem letu. Na tekmovanje se je prijavilo sedem moških in štiri ženske ekipe. Tekmovanje je bilo uspešno izvedeno, domačo ekipo so zastopali: Franci Brečko (5. mesto, 171 krogov), Andrej Perne (14. mesto, 155 krogov), Zoran Rink (17. mesto, 150 krogov) in Franci Mušič (25. mesto, 134 krogov); v skupnem seštevku 476 krogov so ekipno pristali na tretjem mestu in prejeli bronaste medalje in pokal. Čestitamo! Ponovno moramo pohvaliti Strelsko društvo Trzin, ki je izvedbo tekmovanja izvedlo profesionalno.

Tudi predsednik športne sekcije PZDU, F. PRETNAR in predsednik športne sekcije pri Zvezi društev upokojencev Slovenije (ZDUS), M. PROSEN, ki sta bila prisotna na tekmi v Trzinu že lansko leto in letos, sta pohvalila obe strelski prireditvi in dodala, da se je ZDUS  odločil pravilno, ko je zaupal organizacijo državnega tekmovanja najboljših ekip društev upokojencev Slovenije v streljanju z zračno puško prav našemu Društvu upokojencev Žerjavčki.

Potrudili se bomo, da bo naša trzinska občina lahko ponosna na naše delo, saj bo s tem poznana po celi Sloveniji.

Zoran RINK

Slike: Marjeta RINK

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Napiši komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s