Žerjavčki Trzin

Društvo upokojencev Žerjavčki Trzin

SREČANJE GORENJSKIH UPOKOJENCEV IN IZLET V PLANICO

Komentiraj

V četrtek, 08. septembra 2016, je poln avtobus in osebno vozilo odpeljalo, 54 članov društva upokojencev Žerjavčki Trzin v Lesce, na srečanje upokojencev Gorenjske. Že v Trzinu je bilo prisotno prešerno razpoloženje vseh potnikov, še posebej, ko je Srečko TAVČAR prinesel več zavitkov plastenk z vodo, ki jih je podaril sin Dejan.  Na poti je potnike spremljalo sonce, ki je sramežljivo kukalo izza majhnih oblačkov, ki so plavali po nebu. Na letališču v Lescah pa izza oblačkov ni kukalo samo sonce, temveč se je z letala spuščalo veliko število padalcev, ki so popestrili že tako lepo vzdušje. Po dobri malici in kulturnem programu se je veliko parov zavrtelo ob prijetnih zvokih zimzelenih melodij.

Ob 13.00 uri so članice/i odpotovali, vsak s svojo steklenico vode TAVČAR, v Planico, kjer je v sončnem vremenu rahel vetrič božal vse udeležence s prijetnim svežim zrakom, ko so si ogledovali nove pridobitve skakalnega in smučarskega centra. Nekateri so se povzpeli na vrh velikanke, drugi so odkorakali v Tamar, večina pa si je ogledala skakalnice in na njih mladeniče, ki so skakali na skakalnicah z umetno snovjo ter korenjake, ki so se po jeklenici spuščali čez hrbtišče velikanke in snežni stadion za smučarski tek. Po ogledu se je prilegel počitek na soncu ob baru. V Lovskem domu nad Žirovnico je najemnica Irma že pripravljala izdatno pozno kosilo. Lepo sončno vreme in svež zrak je vabil k mizam na prostem, ki so bile nameščene v lesene nadstreške-separeje, kjer se je ob kosilu in pijači nadaljevalo prijetno vzdušje.

Približeval se je sončni zahod in tedaj je šofer avtobusnega podjetja Petrič, varno in umirjeno, vse udeležence prijetnega izleta, popeljal proti domu.

Zoran RINK

Foto: Dušan K. in Marjeta R.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Napiši komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s