Žerjavčki Trzin

Društvo upokojencev Žerjavčki Trzin

V CIH SO PRILETELI METULJI IN KAČJI PASTIRJI

2 komentarja

Društvo upokojencev Trzin je 11. januarja v avli CIH (Centra Ivana Hribarja) pripravilo odprtje razstave Naši metulji in kačji pastirji, ki jih je v fotografski objektiv ujel Brežičan Branko Brečko.

Po uvodnem pozdravu predsednika upokojenskega društva Zorana Rinka je ob zvokih kitare Silva Kosec nežno zapela nekaj pesmi o metuljih. V nadaljevanju je velika ljubiteljica narave Alenka Mihorič predstavila svojega prijatelja in ljubiteljskega fotografa Branka, ki je po upokojitvi začel bolj podrobno odkrivati lepote živega sveta narave v svoji okolici. Obiskovalcem razstave je prav tako opisala značilnosti in zanimivosti iz življenja metuljev in kačjih pastirjev, jih kasneje vodila od slike do slike in kratko opisala prav vsako slikano krilato žuželko posebej. Razstava, kjer lahko občudujete močvirskega cekinčka, malega koprivarja, velikega spremljevalca, modrega kresničarja in ostale krilateže, bo na ogled do srede februarja.

Tanja Jankovič

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

2 thoughts on “V CIH SO PRILETELI METULJI IN KAČJI PASTIRJI

 1. Hvala za prijazno povabilo in organizacijo razstave društvu Žerjavčki, predsedniku Zoranu Rinku in mojemu bratu Ivanu Brečku za vsestransko pomoč, kakor tudi gospe Silvi za prijetno zaigrane melodije.
  Posebno sem hvaležen moji prijateljici Alenki Mihorič za strokovno predstavitev razstavljenih žuželk na fotografijah in za mojo predstavitev.
  Hvala tudi obiskovalcem razstave in upam, da ste izvedeli marsikaj novega o metuljih in kačjih pastirjih ter da ste tudi uživali ob pogledu na fotografije, ki razkrivajo marsikatere zanimive detajle.

  Branko Brečko

  Všeč mi je

  • Vse kar delamo, delamo za ljudi in če so ti zadovoljni smo zadovoljni tudi mi. Mislim, da je bila razstava dobro obiskana in so obiskovalci lahko uživali v kvalitetnih fotografijah in raznolikih primerkih, ki so ujeti v objektiv. Kar tako naprej, zanamci morajo tudi kaj imeti od vse bolj onesnaženi ZEMLJI in posledično izumiranju življa na njej. LP, Zoran

   Všeč mi je

Napiši komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s