Žerjavčki Trzin

Društvo upokojencev Žerjavčki Trzin

LITERARNI VEČER

Komentiraj

Pokrajinska zveza društev upokojencev Gorenjske je v organizaciji društva upokojencev Komenda priredila  »Večer literarnih ustvarjalcev«, ki je bil v petek 13. novembra 2015.

Nanj sta se prijavila tudi dva literarna ustvarjalca iz Društva upokojencev Žerjavčki Trzin in sicer Emil Milan KUFERŠIN in Marjan LIKAR s svojimi prispevki. Občinstvo je med množico nastopajočih zelo pozitivno ocenilo njun nastop. Med občinstvom smo bili kar štirje iz Trzina, ki smo se lahko neposredno prepričali o zelo dobri kvaliteti prispevkov posameznikov, med katerimi sta bila tudi člana našega društva. Vsak nastopajoči je prejel simbolično darilo (nagelj in izbrani čaj tete Pehte), vsi pa smo prejeli tudi knjižico v kateri so natisnjeni poslani prispevki literarnih ustvarjalcev.

Po končanem literarnem večeru smo bili vsi povabljeni še v Gostišče Gorjan, kjer so nas pogostili in stekla je beseda o literarnem ustvarjanju in ustvarjalcih. Med njimi je bila tudi Milena MIKLAVČIČ, literarna ustvarjalka, ki je napisala knjigo »Ogenj, rit in kače niso za igrače«.  Knjigo uspešno prodaja, njo pa vabijo za gostjo na TV in na mnogih literarnih večerih po Sloveniji.

Prepričani smo, da se bo še veliko literarnih ustvarjalcev iz naših upokojenskih vrst opogumilo in predstavilo svoje ustvarjanje na literarnem večeru prihodnje leto.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Napiši komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s