Žerjavčki Trzin

Društvo upokojencev Žerjavčki Trzin

SREČANJE GORENJSKIH UPOKOJENCEV

Komentiraj

Srečevanje, druženje v interesnih dejavnostih, kjer se lahko sprostimo in dejavno zapolnimo svoj vsakdan je polnost življenja. Vnučki in vnukinje nam dajejo občutek, da smo še koristni za nas je to nagrada, ki je ni zanemariti. Nekateri imamo tudi vrt, vendar srečevanje in druženje med sebi enakimi je tudi pomembno, saj nam ustvari nepozabne dneve in razbije monotonost življenja.

V soboto, 03.09.2015 je bilo srečanje gorenjskih upokojencev v Bohinjski Bistrici. Zjutraj smo se člani Društva upokojencev Žerjavčki Trzin odpravili do Radomelj, kjer so vstopili tudi člani Društva upokojencev Radomlje, saj je bil tako prevoz cenejši za oba društva.V Bohinjski Bistrici so Pokrajinska zveza DU, Društvo upokojencev Bohinj in Turistično društvo Bohinj pripravili nepozabno srečanje kar za 47 društev upokojencev Gorenjske, udeležencev pa nas je bilo preko 2300. Ob prihodu nas je pričakala lepa organizacija in veliko prostora za druženje v veliki dvorani in okoli nje. Po pozdravnih govorih in kulturnem programu je sledila malica in ples. Druženje je popestril ansambel, ki je igral res prelepe melodije ob katerih se je zavrtelo veliko parov.

Ob dogovorjenem času smo se ponovno zbrali in vstopili na avtobus. Odpeljali smo se do Bleda, kjer smo si vzeli čas za nakup kremnih rezin (krem šnit), od  tam pa smo se odpeljali dalje do Lesc, kjer smo v trgovini Gorenjka nakupili čokolade po ugodni ceni in svoji izbiri. Na poti domov smo na  avtobusu zapeli, Martin pa je raztegoval meh harmonike. Tako je čas prehitro minil in pot do Radomelj je bila zelo kratka. V Radomljah, v »Zlati kaplji« smo naročili še pijačo po izbiri in tudi tam je bila pesem naš spremljevalec vse do slovesa.

Lep sončen dan smo zaključili še pred 18.00 uro, čeprav jih je veliko želelo druženje še nadaljevati, saj ti zagotovo vedo, da si moraš lep dan ustvariti predvsem sam.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Napiši komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s