Žerjavčki Trzin

Društvo upokojencev Žerjavčki Trzin

RAZSTAVA ROČNIH DEL

Komentiraj

Srečevanje, druženje v interesnih dejavnostih, kjer se lahko sprostimo in aktivno zapolnimo svoj vsakdan, nam zagotavlja polnost življenja. Vnučki in vnukinje nam dajejo občutek, da smo še koristni, za nas je to nagrada, ki je ni zanemariti. Nekateri imamo tudi vrt, vendar srečevanje in druženje je  pomembnejše, saj nam ustvari nepozabne trenutke in razbije monotonost življenja.

Ena takih dejavnosti so tudi USTVARJALNE DELAVNICE v katerih ustvarjajo predvsem članice, čeprav v nekaterih društvih niso redkost tudi člani, različne izdelke, njihova domiselnost, kaj vse se lahko ustvari iz različnih materialov pa nima meja. Da pa ne ustvarjajo samo zase, vse rade pokažejo tudi drugim. Že nekaj let se redno udeležujejo različnih razstav, kjer razstavljajo svoje izdelke, pa tudi članom društva podarijo včasih kak izdelek, predvsem ob novoletnem srečanju.

Letos je Komisija za tehnično kulturo pri Pokrajinski zvezi društev upokojencev Gorenjske v sodelovanju z DU Kokrica in Kranj organizirala RAZSTAVO  ROČNIH  DEL, ki je bila v SOBOTO 3. in NEDELJO 4. oktobra 2015 v Kulturnem domu na Kokrici pri Kranju. Z zanimivimi ročnimi deli se je predstavilo 12 društev upokojencev Gorenjske, med njimi tudi naše društvo ŽERJAVČKI. Stojnico so si obiskovalci zelo radi ogledali, saj je bila polno založena z različnimi izdelki, nekaterim pa je morala naša članica tudi pojasniti in pokazati kako se kakšen izdelek izdela.  Med razstavo je bilo vse polno pohval, za potrpljenje pri izdelavi izdelkov, mirne roke in domiselnost.

Ob koncu razstave so vsi vodilni pri gorenjski zvezi poudarjali, da bodo vsako leto organizirali podobne razstave in tudi zagotovili tečaje za mentorje teh delavnic. Vse bo dobrodošlo za prizadevne članice Ustvarjalnih delavnic.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Napiši komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s